Δελτίο Τύπου ΑδέσποταGreece: Απαράδεκτες καταστάσεις στον Δήμο Εορδαίας

 

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου του «Φιλοζωικού Σωματείου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας "Οι Αδέσποτοι Ήρωες"», πραγματικά μας πιάνει ανατριχίλα με τα όλα όσα έκτροπα συμβαίνουν στον Δήμο Εορδαίας, όπως καταγγέλλει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας "Οι Αδέσποτοι Ήρωες", το οποίο κάνει λόγο για έκνομες καταστάσεις στην πενταμελή επιτροπή του Δήμου Εορδαίας για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, όπου αυτά που περιγράφονται πραγματικά μας αφήνουν εντελώς μα εντελώς όμως άφωνους αφού δεν έχουν προηγούμενο.

Το ζητούμενο εδώ είναι ότι όντως πρέπει να διαμορφωθεί σωστά η πενταμελής επιτροπή με εκπαιδευτή σκύλων στην θέση του εκτροφέα, έναν εκπαιδευτή που να είναι όμως εγγεγραμμένο μέλος σε νόμιμο επαγγελματικό σωματείο εκπαιδευτών σκύλων!

Ο εκτροφέας δεν χωράει στην επιτροπή ούτε και στην φιλοζωία γενικότερα! Να αποχωρήσει τώρα από την πενταμελή επιτροπή του Δήμου Εορδαίας!

Επιπλέον να φροντίσει ο πρόεδρος της πενταμελούς επιτροπής να συνεδριάζει σωστά η επιτροπή χωρίς τις παρεμβάσεις τρίτων που δεν είναι καν μέλη της και να μην γίνεται αυτή η χάβρα των Ιουδαίων που δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση την σωστή και ώριμη συνεδρίασης της πενταμελούς επιτροπής.


Επιπλέον εμείς ζητάμε και απαιτούμε από τον Δήμο Εορδαίας να επικρατήσει η νομιμότητα σε αυτήν την πενταμελή επιτροπή και σε καμία περίπτωση να μην συνεχιστεί άλλο αυτή η τρομακτική και συγχρόνως τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πενταμελή επιτροπή του Δήμου Εορδαίας και να συνεχίσει αυτή η επιτροπή νόμιμα την λειτουργία της.

Στηρίζουμε όλη την προσπάθεια του «Φιλοζωικού Σωματείου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας "Οι Αδέσποτοι Ήρωες"» και δηλώνουμε με τον πιο δυναμικό τρόπο την αμέριστη συμπαράστασή μας στο «Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας "Οι Αδέσποτοι Ήρωες"», και σας δηλώνουμε με αυτόν τον τρόπο ότι μέχρι το τέλος αυτής της απαράδεκτης ιστορίας, ως την τελική νίκη του φιλοζωικού κινήματος απέναντι στους δήμους που αδρανούν και στο κράτος φυσικά που αδρανεί ότι θα είμαστε στο πλευρό σας με κάθε δυνατό τρόπο!

Η Πανελλαδική Ομάδα Των Φιλόζωων Εθελοντών ΑδέσποταGreece

    Αθήνα 25/12/2022

0 Σχόλια