Όχι στο κυνήγι! Απαγόρευσή του τώρα παντού και σε όλες τις περιόδους!

 

Όχι στο κυνήγι! Απαγόρευσή του τώρα παντού και σε όλες τις περιόδους! 

Βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για την πανίδα της χώρας μας καθώς διανύουμε μία χρονική περίοδο μετά από μεγάλες και καταστροφικές πυρκαγιές  και παρόλα αυτά κάποιοι ασυνείδητοι που θέλουν τάχα μου να λέγονται και άνθρωποι, δηλαδή οι κυνηγοί περιμένουν πως και πως να ανοίξει και πάλι η κυνηγετική σεζόν για να εξολοθρεύσουν και φέτος τα νέα θηράματά τους.

Όμως μετά τις πυρκαγιές αν επιτραπεί αυτό ότι ζωάκι απέμεινε ζωντανό απειλείται άμεσα από τις ορέξεις των κυνηγών να εξαφανιστεί οριστικά και από προσώπου γης! Δεν θα το επιτρέψουμε! Όχι! Όλοι εμείς οι φιλόζωοι εθελοντές απαιτούμε εδώ τώρα με ευθύνη της κυβέρνησης να απαγορευτεί πλήρως το κυνήγι σε όλη την χώρα και από άκρη σε άκρη της χώρας όποιος βρεθεί να κυνηγάει να έχει όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο συνέπειες!

Ο λόγος που δεν συνυπογράφουμε την εκστρατεία και την αφίσα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας(Π.Φ.Π.Ο.), αλλά καθώς επίσης και των άλλων συνυπογραφούντων περιβαλλοντικών και φιλοζωικών φορέων είναι αποκλειστικά και μόνο διότι εμείς ζητούμε και απαιτούμε από την κυβέρνηση την πλήρη και οριστική απαγόρευση του κυνηγιού καθώς αποτελεί σήμερα τον νούμερα ένα και κατά βάση τον κύριο λόγο της εξαφάνισης πάρα πολλών ειδών της πανίδας μας και κατά συνέπεια την εξ ορισμού δημιουργία της έννοιας της υπό εξαφάνισης ζώων.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και απαιτούμε εδώ και τώρα την οριστική απαγόρευση και κατάργηση του κυνηγιού και της ιδιότητας του κυνηγού προτού εξαφανιστούν όλα τα ζώα από την χώρα μας!

ΑδέσποταGreece

Η Διαδικτυακή Ομάδα των Φιλόζωων Εθελοντών

Αθήνα 17/08/2021

0 Σχόλια