Έρχεται μεγάλη κακοκαιρία! Αν δούμε αδέσποτο ζώο σε ανάγκη ειδοποιούμε αμέσως τον Δήμο!

 


Έχουμε μπροστά μας μία πολύ μεγάλη κακοκαιρία και πολλά αδεσποτάκια στους δρόμους να κινδυνεύουν άμεσα πλεόν μεταξύ των άλλων κινδύνων και από το χιόνι αλλά και τον παγετό! Επίσης επιπλέον υπάρχουν πολλά αδέσποτα ζώα επάνω στα βουνά όπως στην Πάρνηθα, και τα οποία κινδυνεύουν περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα ζωάκια καθώς αν από το χιόνι αποκοπεί ο δρόμος και διακοπεί η κυκλοφορία θα καταστεί πολύ γρήγορα αδύνατη η σίτισή τους με τον κίνδυνο να είναι πλέον ορατός, να πεθάνουν τα αδεσποτάκια αυτά από την πείνα, από το κρύο αλλά πλεόν και από το χιόνι. Να θυμίσουμε μόνο ότι κατά την προηγούμενη κακοκαιρία δρόμοι στην Πάρνηθα αποκλείστηκαν από το χιόνι και θεωρούμε ότι δεν έιναι καθόλου απίθανο πλεόν και λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας, να συμβεί αυτό ξανά!

Οπότε καλούμε όλους τους Δήμους του λεκανοπεδίου της Αττικής, είτε σε συνεργασία όλοι μαζί, αλλά είτε και ξεχωριστά ο καθένας από μόνος του να πράξει τα δέοντα και να μεταφέρει όλα αυτά τα αδεσποτάκια σε ασφαλές σημείο για αν εξασφαλιστεί η σίτισή τους και η υγεία τους, και προ πάντων να παραμείνουν ζωντανά!

Επίσης καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας και συμπολίτες μας να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και αν τυχόν βρεθούν, όπως όλοι μας μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε ένα ή περισσότερα ζωάκια που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη να ειδοποιηθεί άμεσα από όλους εμάς ο όμορος ή ο οικείος δήμος για να συνδράμει ως οφείλει και ηθικά αλλά και βάση του νόμου, να βοηθήσει το ζωάκι ή τα ζωάκια και να τα μεταφέρει όλα μαζί άμεσα σε ασφαλές μέρος!

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα ζωάκια που βρίσκονται ήδη σε άμεση ανάγκη, αλλά καθώς επίσης και αυτά που κινδυνεύουν να βρεθούν άμεσα σε ανάγκη λόγω και του επερχόμενου χιονιά! 

Κανένα ζωάκι αδέσποτο ή μη δεν πρέπει να μείνει αβοήθητο!

0 Σχόλια