Ανοιχτή επιστολή του Φιλοζωικού Συλλόγου «Αδεσποτούλια Ξάνθης» στον αντιδήμαρχο-αρμόδιο για τα αδέσποτα

 Μία πολύ καυστική και δυνατή επιστολή του Φιλοζωικού Συλλόγου «Αδεσποτούλια Ξάνθης», έρχεται να δώσει μία απάντηση για τα όλα όσα συμβαίνουν με τα αδέσποτα στην Ξάνθη ζητώντας παράλληλα από τον Δήμο να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειές του προκειμένου να δοθεί μία λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα που μαστίζει εδώ και πολύ καιρό την πόλη της Ξάνθης.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την επιστολή του Φιλοζωική Συλλόγου «Αδεσποτούλια Ξάνθης», προς τον Δήμαρχο της πόλης της Ξάνθης,

«Κύριε Δήμαρχε

Κύριε Μπαντακ

Δεχόμαστε καθημερινά μηνύματα και τηλεφωνήματα για κουτάβια μέσα στην πόλη και στα περίχωρα. Το τηλέφωνο μας δεν σταματάει να χτυπάει για περιστατικά, όταν λέμε ενημερώστε το δήμο οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι προσβλητικές για το δήμο μας. Θηλυκά με κουτάβια, έγκυες και ετοιμόγεννες σκύλες γυρνάνε μέσα στην πόλη εδώ και μήνες!! Οι πολίτες που ενδιαφέρονται παίρνουν τηλέφωνο και τους ” κοροϊδεύετε” ότι θα στειρωθούν? Πολίτες προσπαθούν να βοηθήσουν και εσείς γυρίζετε την πλάτη σας στο πρόβλημα; Πότε θα ξεκινήσετε ?? Όταν γεμίσει η πόλη με περισσότερα αδέσποτα? Τι περιμένετε; Μη αναρωτιέστε για τις επιθέσεις, των ζώων στα αυτοκίνητα. Από τον Αύγουστο του 2021 η πόλη μας δεν έχει πρόγραμμα!!! Αυτό αυτόματα ακυρώνει τις προηγούμενες στειρώσεις. 

Γιατί γνωρίζετε για να μπορέσει να λειτουργήσει η λογική των στειρώσεων πρέπει να έχει συνέπεια και συνέχεια. 

Το μισό χρόνο λοιπόν που δεν υπάρχουν στειρώσεις οι γέννες διπλασιάστηκαν, χωρίς εμβόλια υπήρχαν θάνατοι κουταβιών και χωρίς ιατρικές πράξεις θάνατοι πολλών άρρωστων σκύλων που μπορούσαν να είχαν σωθεί. 

Εύλογο λοιπόν το ερώτημα μας. Τι γίνονται όλα τα καθημερινά περιστατικά; πως τα αντιμετωπίζετε; Σαφέστατο επίσης ερώτημα είναι τα ζώα που υπάρχουν ήδη στο κυνοκομείο σας έχουν εμβολιαστεί; πως; με τι εμβόλια; Αυτό το γνωρίζετε ότι είναι εγκληματικό και παράνομο και εξακολουθείτε να συνεχίζετε. Καμία δικαιολογία πλέον δεν είναι αρκετή για το αίσχος της παρανομίας που υποστηρίζετε .

Να σημειωθεί ότι περιμέναμε να γίνει κάτι άμεσα και δεν σας ενοχλήσαμε. Οι στειρώσεις κύριε Μπαντακ δεν γίνονται για να λέμε ότι κάνουμε διαχείριση!! Είναι μαθηματικό απλό θέμα που δεν πρέπει να σταματάει!! Ο νόμος είναι σαφής, Δεν αναφέρεται στο πότε μπορεί ο εκάστοτε δήμος!  Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος και εμείς σαν δημότες πρέπει να επαινούμε τι λειτουργεί σωστά στην πόλη μας και τι πρέπει να καταγγέλλουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση πριν είναι αργά 

Παρακαλώ Ενημερώστε αρμοδίως και άμεσα.

Εν αναμονή ενεργειών σας»

Ζαφειριάδου Άννα Μαρία – Πρόεδρος Φιλοζωικού συλλόγου «Αδεσποτούλια Ξάνθης»

0 Σχόλια