Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: Δεν μπορεί ο Δήμος Ναυπλιέων να σώσει ένα γατάκι;

 

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: Δεν μπορεί ο Δήμος Ναυπλιέων να σώσει ένα γατάκι;

Ξεχείλισε σαν το ποτάμι η οργή των μελών της Φιλοζωικής Ομάδας Ναυπλίου απέναντι στον Δήμο Ναυπλιέων γιατί ο δήμος έδειξε ότι δεν μπορεί τελικά να βοηθήσει ένα γατάκι και μάλιστα τραυματισμένο αφού μέχρι τώρα σύμφωνα με όσα ήδη εμείς γνωρίζουμε το συνεργείο περισυλλογής του δήμου δεν έχει καταφέρει να το πιάσει.
Μία οργή μεγάλη λοιπόν διακατέχει αυτήν την στιγμή την Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου, η οποία προχώρησε σε ευρεία δημοσιοποίηση του θέματος προκειμένου να πάρει όλες τις απαραίτητες διαστάσει προκειμένου ο Δήμος Ναυπλιέων πλέον να αναγκαστεί υπό την πίεση όλων μας να περισυλλέξει το γατάκι και να το περιθάλψει ως οφείλει.

Η δημοσίευση της Φιλοζωικής Ομάδας Ναυπλίου αυτούσια όπως ακριβώς μας έχει αποσταλεί και εμάς:

«Την Πέμπτη το βράδυ ενημερωθήκαμε από φιλόζωη συμπολίτισσά μας για το γατάκι της φωτογραφίας το οποίο όπως φαίνεται έχει χτυπημένο το μπροστά δεξί του πόδι και δεν το πατάει σχεδόν καθόλου! Χθες το πρωί μέλη της ομάδας μας μετέβησαν στον σημείο και εντόπισαν το γατάκι, και την ίδια στιγμή ενημερώσαμε τον Δήμο Ναυπλιέων για το συγκεκριμένο περιστατικό, ζητώντας τους να μεταβούν άμεσα στο σημείο για να περισυλλεγεί το γατάκι και να μεταφερθεί άμεσα προς περίθαλψη στο συνεργαζόμενο με τον Δήμο κτηνιατρείο, ενώ παράλληλα από τον δήμο μας διαβεβαίωσαν ότι θα ενημερώσουν και την πρόεδρο της πενταμελούς επιτροπής για να γίνουν από την μεριά τους όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να σωθεί το γατί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εθελόντρια τις οποίες φυσικά και διαπιστώσαμε και εμείς ότι ισχύει πράγματι ότι το γατάκι είναι όντως ακόμα εκεί, δημοσιοποιούμε το θέμα για να θέσουμε πλέον τον Δήμο Ναυπλιέων προ των ευθυνών του.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την πρόεδρο της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων για τα αδέσποτα, ενημερωθήκαμε ότι έγιναν από το συνεργείο περισυλλογής του δήμου δύο απόπειρες μέχρι τώρα να πιαστεί το γατάκι αλλά ανεπιτυχώς!

Και ρωτάμε τώρα εμείς ολόκληρος δήμος Ναυπλίου με δικό του συνεργείο περισυλλογής και δεν μπορεί να πιάσει ένα γατάκι και μάλιστα τραυματισμένο; Μα είναι δυνατόν!

Μετά από επανηλειμένη επικοινωνία μας με το αρμόδιο τμήμα του δήμου Ναυπλιέων, μας ενημέρωσαν ότι έχει μεταβεί στο σημείο που βρίσκεται το γατάκι πολλές φορές το συνεργείο περισυλλογής του δήμου Ναυπλιέων και δεν κατέστη δυνατόν να πιαστεί γιατί είναι λέει φοβικό και με το που βλέπει τους ανθρώπους απομακρύνεται! Τώρα παράλληλα μας ενημέρωσαν ότι θα ενημερώσουν και τους εργαζόμενους της διπλανής παρακείμενης καφετέριας, έτσι ώστε να τους ζητήσουν, αν κάποιος, οποιοσδήποτε από το προσωπικό ή τους ιδιοκτήτες της καφετέριας, το δει το γατάκι να ενημερώσει άμεσα τον δήμο Ναυπλιέων για να έρθει άμεσα το συνεργείο περισυλλογής και να προχωρήσει στην περισυλλογή του γατιού άμεσα.

Αλλά τώρα άλλωστε αναρωτιόμαστε εμείς! Μα είναι δυνατόν! Ολόκληρος δήμος και με δικό του συνεργείο περισυλλογής, δεν διαθέτει μία ειδική γατοπαγίδα για να πιάσει το γατάκι χωρίς φυσικά να το τραυματίσει περισσότερο και να το μεταφέρει στο συνεργαζόμενο κτηνιατρείο για να περιθαλπεί;

Καλούμε τον δήμο Ναυπλιέων να προχωρήσει άμεσα στην περισυλλογή του γατιού! Επίσης καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης, τους περαστικούς αλλά καθώς επίσης και όλα τα μέλη και τους φίλους της Φιλοζωικής Ομάδας Ναυπλίου να έχουμε όλοι τα μάτια μας ανοιχτά για το γατάκι και όποιος το δει να τηλεφωνήσει αμέσως στο τηλέφωνο 2752361300 και να ενημερώσει αμέσως τον δήμο Ναυπλιέων για να έρθει να το πιάσει!

Το γατάκι είναι τραυματισμένο! Δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξει ακόμα εκεί έξω!»

0 Σχόλια