Νέο περιστατικό φόλας στο Κιάτο! Σκληρή ανακοίνωση του Δήμου Σικυωνιών!

 


Με μία πολύ σκληρή ανακοίνωση απαντά στις φόλες που σκόρπισαν τον θάνατο σε αδέσποτα σκυλιά στον σταθμό του Προαστιακού στο Κιάτο.


Την ατυχία να βρεθούν μπροστά σε αυτό το μακάβριο θέαμα των νεκρών σκυλιών από φόλα στον σταθμό του προαστιακού στο Κιάτο βρέθηκαν οι υπεύθυνοι του δήμου Σικυωνιών οι οποίο φρόντιζαν τα συγκεκριμένα αδέσποτα σε συνεργασία με τις τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις.


Η σκληρή ανακοίνωση του δήμου Σικυωνιών αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι δράστες αυτού του δολοφονικού περιστατικού θα βρεθούν και θα αποδοθεί δικαιοσύνη.


«Χθες εντοπίστηκαν νεκρά απο δηλητηρίαση αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή του προαστιακού στον Δήμο μας. Είναι καταφανώς καταδικαστέες τέτοιου είδους αποτρόπαιες και εγκληματικές πράξεις που όχι μόνο εκθέτουν την πόλη μας αλλά και υποβαθμίζουν τις συντονισμένες δράσεις του Δήμου μας με τις φιλοζωικές οργανώσεις για την μέριμνα και φροντίδα κάθε αδέσποτου ζώου.


Είναι αυτονόητο οτι θα προβούμε σε όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να αποδοθούν οι ευθύνες, ώστε να εξαλειφθούν οριστικά ανάλογες πρακτικές κακουργηματικού χαρακτήρα»

0 Σχόλια