Εξαφανισμένα αδέσποτα λόγω πυρκαγιάς στο Ναύπλιο | Απαραίτητο το Δημοτικό Καταφύγιο | Αδέσποτα ζώα εξαφανίστηκαν μετά την φωτιά


Προ αρκετών  ημερών στην περιοχή που απεικονίζεται στην φωτογραφία στα πέριξ της πόλης του Ναυπλίου υπήρξε μεγάλη πυρκαγιά με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν κάποια αδέσποτα σκυλιά που είχαν βρει καταφύγιο εκεί.


Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Ναυπλίου «Οι Αδέσποτοι». μετά από ανάρτηση του συλλόγου στο facebook ενημερωθήκαμε ότι περισσότερα από δέκα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής είχαν βρει φυσικό καταφύγιο επάνω στους λόφους που βλέπετε στην φωτογραφία κοντά στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του φιλοζωικού συλλόγου κάποια από αυτά τα αδέσποτα σκυλιά ήταν δεμένα με σπιτάκια και σκίαστρα που είχαν κατασκευάσει για τα σκυλιά εθελοντές. Όταν λοιπόν εθελόντρια τα έλυσε για να τα σώσει εκείνα τρομαγμένα το έσκασαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εμείς λοιπόν ως η διαδικτυακή ομάδα των φιλόζωων εθελοντών ΑδέσποταGreece πραγματικά αναρωτιώμαστε για ποιο λόγο και με ποιανού ευθύνη βρίσκονταν εκεί τα σκυλιά με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής όπως προέκυψε τελικά λόγω της πυρκαγιάς.

Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουν οι φιλόζωοι στο Ναύπλιο ότι πρέπει επιτέλους να υπάρξει Δημοτικό Καταφύγιο ώστε τα αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στο Ναύπλιο, τα οποία είναι ως επί το πλείστον σκύλοι να ζουν σε ένα σωστό και υγιές περιβάλλον και όχι πάνω στα όρη και τα βουνά γιατί εκεί κινδυνεύουν.

0 Σχόλια