Σκύλος δάγκωσε μαθητή σε χωριό των Τρικάλων


Σκύλος δάγκωσε μαθητή στο Δροσερό του δ. Πύλης στο νομό Τρικάλων.Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε μία παρέα μαθητών όταν στην πλατεία του Δροσερού όπου έπαιζαν στις 23/06 ένας σκύλος, που αρχικά νόμιζαν όλοι ότι πρόκειται για αδέσποτο, επιτέθηκε χωρίς λόγο και δάγκωσε έναν μικρό μαθητή Δημοτικού.
Ευτυχώς στον χώρο της πλατείας υπήρχαν ενήλικοι οι οποίοι έδιωξαν το σκυλί. Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε επί τόπου στο νοσοκομείο Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες.

Κάτοικοι του χωριού δήλωσαν σε τοπική ιστοσελίδα ότι στο Δροσερό υπάρχει τεράστιο θέμα με τα αδέσποτα, ενώ παράλληλα τονίζουν ότι έχουν ζητήσει από τον Δήμο Πύλης να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το πρόβλημα αυτό να λυθεί αλλά μέχρι τώρα ο Δήμος Πύλης δεν έχει κάνει σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους το παραμικρό προς εξεύρεση λύσης σε αυτό το θέμα που ταλανίζει την συγκεκριμένη περιοχή.
Το περιστατικό αυτό όμως φαίνεται να είναι ακόμα πιο σοβαρό καθώς σύμφωνα με δημοσιεύσεις κατοίκων του χωριού στο διαδίκτυο το σκυλί φαίνεται να έχει ιδιοκτήτη και συνεπώς δεν είναι αδέσποτο αν ισχύουν όλα τα παραπάνω.
Τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά καθώς στην περίπτωση που είναι δεσποζόμενος ο σκύλος που δάγκωσε τον μικρό μαθητή την ευθύνη για αυτή την επίθεση φέρει αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του.
Αναδημοσίευση από το PostersBlog

0 Σχόλια