Τι δηλώνει ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης για το περιστατικό με το δάγκωμα μαθητή από αδέσποτο σκυλί έξω από σχολείο!

Την βαθιά του θλίψη για το περιστατικό με το δάγκωμα μαθητή από αδέσποτο έξω από γυμνάσιο στην Τρίπολη εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης ο οποίος μέσα από την ίδια ανακοίνωση ζητάει δημόσια ίσως για πρώτη φορά την παρέμβαση του εισαγγελέα για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και για το φλέγον θέμα των αδέσποτων στην Τρίπολη.

Επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση του σε νέο περιστατικό φόλας στην Τρίπολη!

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης  τονίζει ότι:

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι στην Τρίπολη, πολίτες και αδέσποτα ΟΜΗΡΟΙ της δημοτικής αρχής!

Για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή δείχνει περίτρανα την ανικανότητά της στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων αφού άλλη μια επίθεση σημειώθηκε σήμερα εις βάρος μικρού παιδιού στην οδό 25 ης Μαρτίου και αυτή τη φορά πιο σοβαρή. Η αδιαφορία έχει ως αποτέλεσμα να την πληρώνουν πολίτες και αδέσποτα αφού όλοι είμαστε ΟΜΗΡΟΙ της ανικανότητας του Δήμου που σπαταλά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα….

Η πόλη μας εκτίθεται πανελληνίως, καθώς δολοφονούνται αθώες ψυχές. Δεν έχει σημασία αν οι ψυχές αυτές είναι ανθρώπινες ή «τετράποδες». Το έγκλημα είναι έγκλημα! Δεν μας τιμάει σαν πολίτες αυτής της πόλης. 

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης και τα μέλη του ζητάνε την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα, την άμεση παρέμβαση των Αρχών. Τις επόμενες μέρες, ο Σύλλογος θα ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Υπουργό Εσωτερικών, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν όλοι οι μηχανισμοί για να σταματήσει το οργανωμένο έγκλημα που διαπράττεται στην πόλη μας.

0 Σχόλια