Επιτίθονται στους περαστικούς άγρια αδέσποτα σκυλιά στο Ναύπλιο


Όπως σας είχαμε υποσχεθεί θα αναφερθούμε στο χρόνιο και συνεχές πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών στο Ναύπλιο καθώς οι φόλες συνεχίζονται ακόμα με ένα ακόμη θύμα να έρχεται να προστεθεί στην λίστα των θυμάτων την Κυριακή το πρωί στην περιοχή του Στρατοπέδου επί της λεωφόρου Ασκληπιού στο Ναύπλιο.

Όπως φαίνεται λόγο των συχνών πλέον επιθέσεων των άγριων αδέσποτων σκυλιών στο Ναύπλιο, είναι καθαρά θέμα χρόνου το πότε θα συμβεί κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα λόγο της επιθετικότητας των αδέσποτων σκυλιών που κυκλοφορούν παντού πλέον στους δρόμους της πόλης.

Υπάρχουν αρκετές καταγγελίες σε γνωστό τοπικό site του Ναυπλίου οπού οι αναγνώστες μιλούν συνεχώς για επικίνδυνες αγέλες αδέσποτων σκυλιών που επιτίθονται στους περαστικούς, οι οποίο είτε είναι πεζοί ή οδηγοί.

Η κατάσταση φαίνεται πως πρέπει να έχει φτάσει πια στο απροχώρητο αφού δεν μπορείς να περπατήσεις πουθενά μέσα στο Ναύπλιο ασφαλής λόγο του υπερπληθυσμού των αδέσποτων σκυλιών τα οποία λόγο της ραγδαίας αύξησής τους έχουνε πλέον σχηματίσει αγέλες.

Μία από αυτές τις αγέλες είναι και η παρακάτω αγέλη που στην φωτογραφία την βλέπετε σε μία απλά απογευματινή στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι φίλοι του posters προσπάθησαν να τα βιντεοσκοπήσουν την ώρα που κυνηγούσαν πεζούς και οχήματα σε μια προσπάθειά τους να δείξουν την αγριότητα αυτών των σκυλιών, όταν όμως έγιναν και οι ίδιοι θύματα της αγέλης και απομακρύνθηκαν για να μην τραυματιστούν.




Εδώ βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία ένα σκυλί που αποτελεί κομμάτι της αγέλης την ώρα που κυνηγούσε τους αναγνώστες μας. Είναι δυστυχώς το μόνο αποτύπωμα της αγριότητας των συγκεκριμένων σκυλιών αφού δεν μπόρεσαν οι άνθρωποι που μας έστειλαν αυτές τις φωτογραφίες να τα καταγράψουν όλα αυτά σε ένα βίντεο.

Όμως για να επανέλθουμε και λίγο στις φόλες καθότι δεν είναι και τελείως ασύνδετες με τα συμβάντα που καταγγέλλουν οι αναγνώστες μας επειδή ακριβώς όπως μας λένε οι ίδιοι οι αναγνώστες το σκυλί που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία και βρέθηκε νεκρό στην περιοχή του κολυμβητηρίου στο Ναύπλιο, αποτελεί και αυτό μέρος της προαναφερθείσας αγέλης.



Είναι λοιπόν όπως όλα δείχνουν άμεση και επιτακτική ανάγκη η δημιουργία ενός δημοτικού καταφυγίου στο Ναύπλιο προκειμένου να συλλεχθούν όλα τα αδέσποτα και να μην διατρέχουν τα ίδια κανέναν κίνδυνο είτε από φόλα είτε από διερχόμενα οχήματα, αλλά επίσης και να μην αποτελούν κίνδυνο για τους περαστικούς και σε μία περιοχή μάλιστα όπου δίπλα υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ και τένις στα οποία αθλούνται μικρά παιδιά!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναφερθούμε εκτενέστερα στις ευθύνες των αρμόδιων αρχών για την μη αντιμετώπιση του πολύ σοβαρού πλέον προβλήματος των αδέσποτων σκυλιών στο Ναύπλιο.

0 Σχόλια