Έγκλημα συλλογής αθώων αδέσποτων ψυχών από μανιώδη συλλέκτρια στο Κορωπί


Ένα τεράστιο έγκλημα εις βάρος των αθώων τετράποδων ψυχών λαμβάνει χώρα στο Κορωπί . Σε ένα τεράστιο και απερίφραχτο κτήμα στη Βάρη μία μανιώδης συλλέκτρια αδέσποτων ψυχών έχει παρατήσει δεκάδες αθώες αδέσποτες ψυχές στο έλεος τους.

Αδυναμία της τα τραυματισμένα, τα τρίποδα σκυλιά, τα ανάπηρα καθώς επίσης και τα τυφλά. Οι συνθήκες στις οποίες ζουν είναι απερίγραπτες και φρικιαστικές.

Εικόνες που δείχνουν σκυλιά δεμένα με σκισίματα στο δέρμα τους από τις αλυσίδες, κουβάδες με κόκαλα για τροφή, σκυλιά τυφλά να περιπλανιούνται μέσα στο κτήμα ή ακόμα και να βγαίνουν στην κοντινή λεωφόρο με κίνδυνο ακόμα και για την ίδια τους  τη ζωή.


Πρόκειται προφανώς για μία άρρωστη ψυχή που με την προμετωπίδα του καθαρού της σπιτιού και τα δήθεν ωραία της αισθήματα έχει ένα κτήμα που «στεγάζει» και συγχρόνως βασανίζει αδέσποτες ψυχούλες κατά αυτόν τον τρόπο. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες οι αδέσποτες ψυχούλες φαίνονται και είναι δηλαδή πολύ βασανισμένες.

Σήμερα ομάδα φιλόζωων εθελοντών βρέθηκε στο σημείο όπου βρίσκεται το κτήμα με τις τετράποδες ψυχές και με την συμβολή της αστυνομίας ξεκίνησαν να κάνουν καταγραφή των ζώων που βρίσκονται εκεί ώστε να μπορούν να γνωρίζουν πόσα είναι.

Φαίνεται πως η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από αυτό τώρα έχει μεταφέρει την δραστηριότητά της στον Κορυδαλλό χωρίς κανείς να γνωρίζει ακριβώς που.

Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υιοθέτησε προχτές και άλλα 4 κουτάβια, ενώ το όλο σκηνικό στη Βάρη φαίνεται πως γίνεται και μάλιστα κατ εξακολούθηση τα τελευταία 2 χρόνια.

Οι εθελοντές απευθύνουν έκκληση σε όποιον της έχει δώσει κάποιο σκυλί να πάει και να το πάρει πίσω άμεσα όσο υπάρχει ακόμα περίπτωση να βρεθεί το σκυλί, και επίσης να μην της δώσει από εδώ και πέρα κανένας άλλος να μην της δώσει για κανένα λόγο το οποιοδήποτε σκυλί για υιοθεσία.

Υ.Γ Οι φωτογραφίες προέρχονται από τους φιλόζωους εθελοντές που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο κτήμα και τις κοινοποίησαν στα social media.

0 Σχόλια