Προσπάθεια φίμωσης του ΑδέσποταGreece στο facebook


 
Πριν από δύο μέρες στις 14 του μήνα ειδοποιηθήκαμε για μία σειρά ενεργειών του facebook που απέκρυπταν δημοσιεύσεις μετά από κάποιες αναφορές για spam.

Τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ άλλων είχαμε και κάποια άρθρα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο κυνοκομείο της Σπάρτης εκθέτοντας απλά την δική μας μεριά που σίγουρα είναι βασισμένη σε στοιχεία που αποδεικνύουν ακράδαντα την γυμνή αλήθεια πίσω από την δράση του φιλοζωικού συλλόγου της προαναφερθείσας πόλης.

Για τον λόγο αυτό πιστεύουμε ότι δεν έγινε τυχαία η απόκρυψη των συγκεκριμένων δημοσιεύσεων που ήταν σχετικές με το θέμα αυτό αλλά ότι έγινε έγινε μετά από στοχευμένες αναφορές των «φιλόζωων» κατά των δημοσιεύσεων αυτών αναφέροντας τις ως spam.

Φυσικά δεν ήταν μόνο αυτές οι δημοσιεύσεις που αφαιρέθηκαν αλλά μας αφαίρεσαν και άλλες άσχετες που οι «φιλόζωοι» τις ανέφεραν και αυτές στην προσπάθειά τους να μην προδοθούν.


Είναι φανερό ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις δημοσιεύσεις μας και βρήκαν έναν προσωρινό φυσικά τρόπο να τις εμποδίσουν.

Έχουν γίνει κάποιες ενέργειες προς το facebook ζητώντας την άρση του αποκλεισμού των δημοσιεύσεών μας ώστε να μπορούμε και πάλι να δημοσιεύουμε κανονικά και αναμένουμε ακόμα το facebook να δώσει την λύση με την άρση του αποκλεισμού για τον οποίο δεν ειδοποιηθήκαμε καν αλλά απλώς τον διαπιστώσαμε όταν προσπαθούσαμε να δημοσιεύσουμε άρθρα μας και πετούσε συνεχώς σφάλμα.

Μέχρι να λυθεί αυτό το πρόβλημα θα μπορείτε να βλέπετε τα άρθρα μας μόνο στην σελίδα μας

0 Σχόλια