Ανατριχιαστικό θέαμα μετά από πυροβολισμό σε αδέσποτη σκυλίτσα | ΠΡΟΣΟΧΗ!ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!


Μπροστά σε αυτό το ανατριχιαστικό και σοκαριστικό θέαμα μιας πυροβολημένης στο πρόσωπο σκυλίτσας βρέθηκαν εθελοντές πριν από λίγες μέρες σε χωριό των Ιωαννίνων.

Την αναζητούσαν επί δύο μέρες συνεχόμενα και την εντόπισαν να προσπαθεί να επιβιώσει με το πρόσωπο κυριολεκτικά διαλυμένο ενώ παράλληλα θήλαζε τα κουτάβια της ζώντας κυριολεκτικά μέσα στον πόνο.

Η σκυλίτσα με τον πυροβολισμό της από κάποιο ανθρώπινο κτήνος φιλοξενείται από τον κτηνίατρο κύριο Πάκο στον οποίο οι εθελοντές χρωστούν ένα μεγάλο ευχαριστώ καθότι άνοιξε το κτηνιατρείο του Σάββατο απόγευμα για να βοηθήσει την άτυχη σκυλίτσα η οποία αναρρώνει ελπίζοντας να γίνει καλά και να μπορέσει και εκείνη να βρει την παντοτινή της οικογένεια και το παντοτινό της σπίτι για να μην αναγκαστεί να ξαναγυρίσει στους δρόμους κινδυνεύοντας να ξανανιώσει την ανελέητη μανία του κάθε ανθρωπίνου κτήνους.

Ο λόγος που παραθέτουμε αυτές τις πολύ σκληρές εικόνες είναι για να δημοσιεύσουμε την θηριωδία που προκάλεσε αυτό το άγνωστο μέχρι τώρα ανθρώπινο κτήνος πυροβολώντας την σκυλίτσα σε χωρίο των Ιωαννίνων. Καλό θα είναι όποιος γνωρίζει το παραμικρό να απευθυνθεί άμεσα στην αστυνομία. Μπορεί ο δράστης να το επαναλάβει αλλά στην θέση της σκυλίτσας μπορεί να βρεθεί ένα παιδί!







0 Σχόλια