Ιεράπετρα:Γέμισαν φόλες και νεκρά ζώα την περιοχή δίπλα από το 5ο Νηπιαγωγείο – Κάτοικοι δίνουν αμοιβή για πληροφορίες


Μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της περιοχής που βρίσκεται το 5ο Νηπιαγωγείο, κοντά στο κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας, βλέποντας νεκρά ζώα αλλά και την περιοχή γεμάτη φόλες.

Μια κατάσταση που σύμφωνα με όσα είπε κάτοικος στο Ράδιο Λασίθι δεν είναι καινούρια. Την προηγούμενη Τετάρτη όπως μας είπε, βρήκε νεκρό ένα γατάκι έξω από το σπίτι του, ενώ την επόμενη μέρα την Πέμπτη, βρήκε και τα δύο του σκυλιά να έχουν δηλητηριαστεί από φόλες και τελικά να πεθαίνουν και τα δύο μέχρι να προλάβει να τα πάει σε κτηνίατρο. Ο ίδιος όπως λέει πίστεψε πως τα σκυλιά θα είχαν φάει τις φόλες από κάπου μακριά, και δεν θα υπήρχαν φόλες μέσα σε κατοικημένη περιοχή και δίπλα στο Νηπιαγωγείο οπότε δεν ασχολήθηκε παραπάνω.


Σήμερα όμως βρήκε άλλη μια γάτα νεκρή έξω από το σπίτι του και  ξεκίνησε με τη βοήθεια φίλων να ψάχνει την περιοχή ενημερώνοντας παράλληλα τις αρχές. Τελικά διαπίστωσαν πως τα χωράφια δίπλα ακριβώς από σπίτια και το Νηπιαγωγείο ήταν γεμάτες με φόλες από μπιφτέκια αφού βρήκαν, όπως είπε, τουλάχιστον 10 με 15 και μαζί με αυτές άλλη μια νεκρή γάτα, περιστέρια και ένα σκαντζόχοιρο.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί, ο δημοτικός αστυνομικός και ο κτηνίατρος του Δήμου και είδαν από κοντά τα νεκρά ζώα και πήραν δείγματα από τις φόλες που ήταν γεμάτες στην περιοχή, ενώ ο ίδιος κάτοικος που επικοινώνησε με το Ράδιο Λασίθι έχει προχωρήσει σε καταγγελία με παίρνοντας και πιστοποίηση από κτηνίατρο για τα δηλητηριασμένα ζώα του.

Παράλληλα δίνει αμοιβή σε όποιον δώσει σοβαρές πληροφορίες που θα δείξουν ποιος μπορεί να γέμισε την περιοχή με φόλες. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6977 15 52 98.

Πηγή: radiolasithi.gr

0 Σχόλια