Δολοφονία 4 κουταβιών στο Δίλοφο Φαρσάλων




Για ένα πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό στο Δίλοφο Φαρσάλων κάνει λόγο το Φιλοζωικό Σωματείο Φαρσάλων με 4 νεκρά κουτάβια πεταμένα στην κυριολεξία μέσα στα σκουπίδια.

Κάποια παιδιά λοιπόν που μένουν στο Δίλοφο βρήκαν στο σχολείο τους 6 κουτάβια και φυσικά δέχτηκαν να τα πάρουν στο σπίτι τους, εκεί όμως τα περίμενε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Ο παππούς της οικογένειας επειδή θεώρησε προφανώς ότι του λερώνουν τον χώρο σήκωσε την μαγκούρα και άρχισε να τα χτυπάει με δύναμη στο κεφάλι και μετά τα πέταξε κυριολεκτικά στα σκουπίδια. Τα 4 νεκρά ενώ τα άλλα 3 ζωντανά!

Τότε η κόρη του έκανε αμέσως καταγγελία στο Φιλοζωικό Σωματείο Φαρσάλων και αμέσως μέλη του φιλοζωικού σωματείου έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Έκαναν επίσης καταγγελία και στην αστυνομία.

Όταν οι εθελοντές έφτασαν στο σημείο όπου βρισκόταν ο κάδος που ο παππούς των παιδιών είχε πετάξει τα κουτάβια εθελόντρια μπήκε μέσα στον κάδο και έβγαζε τα κουτάβια μέσα από τον κάδο ένα ένα, 4 νεκρά και 2 ζωντανά. 

Από τα 2 κουτάβια που επιβίωσαν το ένα βρίσκεται για νοσηλεία στην Καρδίτσα προφανώς σε κάποιο κτηνιατρείο ενώ το άλλο που βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση φιλοξενείται από εθελόντρια.

Είναι πραγματικά ασύλληπτο τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος που δεν αγαπάει τα ζώα. Ελπίζουμε να μην φέρεται ο άνθρωπος αυτός έτσι στα παιδιά του και στα εγγόνια του γιατί τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο επικίνδυνα.

0 Σχόλια