Αναζητούν τον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε αδέσποτο σκυλάκι στην Πούντα της Πάρου


Το Φιλοζωικό Σωματείο «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» αναζητά πληροφορίες και μαρτυρίες για τον οδηγό του λευκού οχήματος μάρκας Opel που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε αδέσποτο σκυλάκι την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 και ώρα 10.30 το βράδυ έξω από την ταβέρνα «Ο Γιάννης», κοντά στο λιμάνι της Πούντας στην Πάρο.  

Ο ασυνείδητος οδηγός που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα παρά τον θόρυβο της πρόσκρουσης και τον θανάσιμο τραυματισμό του ζώου δεν σταμάτησε καν και συνέχισε την πορεία του παντελώς αδιάφορος.



Το Φιλοζωικό Σωματείο «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» αναφέρει: «Έλεος οδηγοί του Αυγούστου που τρέχετε σε πυκνοκατοικημένες περιοχές με παιδιά, ανθρώπους, ζώα. Απόψε (Κυριακή 19 Αυγούστου 2018)  στις 10:30 ασυνείδητος οδηγός με λευκό Opel και κατεύθυνση από Λιμάνι Πούντας και στο ύψος της ταβέρνας Γιάννης χτύπησε θανάσιμα τον Αράπη, ένα αξιαγάπητο μικρουλάκι αδέσποτο σκυλάκι που το φρόντιζε η Σούζη και όλη η γειτονιά. Ένα μικρουλάκι που έβρισκε φαΐ και ζεστασιά στο σπίτι της. Αναζητάμε πληροφορίες και μαρτυρίες για τον οδηγό που συνέχισε την πορεία του χωρίς να σταματήσει».

Αν γνωρίζετε οτιδήποτε για το περιστατικό επικοινωνήστε με το Φιλοζωικό Σωματείο «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6940866215 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση fep.paros@gmail.com ή στη Σελίδα που διαθέτει στο facebook.

0 Σχόλια